Team og teamutvikling

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
_l2a1688

Team og teamutvikling

Et godt team spiller på hver enkelt medlems styrke og klarer gjennom samhandling, kunnskapsdeling og respekt for hver enkelts bidrag til teamet, å skape resultater utover det vanlige.

Hva er et team? Et team er mer enn en gruppe mennesker som jobber sammen om et felles mål. Et team er en gruppe mennesker som samhandler og utnytter hverandres styrker og kompetanse slik at de skaper mer enn hva de kan klare hver for seg. Et velfungerende team er effektivt og lønnsomt for bedriften.

Dyktige medarbeidere som sammen skaper kraft og energi og løser store utfordringer.

Gode team er et resultat av bevisst ledelse, god rolleforståelse, åpenhet og kommunikasjon og respekt. Å skape gode team krever kunnskap om dette og om de viktige elementene i teambygging.

Våre organisasjonspsykologer vet hva som skal til og bistår i både etablering og utvikling av team.

Avonova Census

I Avonova Census tror vi på at den beste måten å skape vekst og resultater i samfunnet er igjennom å legge til rette for engasjement og overskudd hos menneskene.

Vi spesialiserer oss på organisasjonsanalysen og dialogen som bringer forståelse, utvikling og læring. Vi trives med oppgaver der mange synes det er for komplisert og vanskelig innen psykososial helse og organisasjonsutvikling.

Fyll inn skjemaet, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?