Til hovedinnhold
Kurs

Kurs innen helse, miljø og sikkerhet

Vi er Norges fremste kursleverandør på helse, miljø og sikkerhet og skreddersyr kursløsninger som dekker dine behov der du er når du trenger det.

  Illustrasjon av dame som jobber seg oppover.

  Populære kurs

  Alle kurs

  19 treff på 19 kurs
  https://www.avonova.no/kurs/hms-kurs/grunnkurs-arbeidsmiljohttps://www.avonova.no/kurs/hms-kurs/grunnkurs-arbeidsmiljo-bygg-anlegghttps://www.avonova.no/kurs/hms-kurs/hms-opplaering-lederehttps://www.avonova.no/kurs/hms-kurs/hse-for-managershttps://www.avonova.no/kurs/hms-kurs/forstehjelp-stromulykkehttps://www.avonova.no/kurs/hms-kurs/forstehjelpskurshttps://www.avonova.no/kurs/hms-kurs/introduction-hsehttps://www.avonova.no/kurs/hms-kurs/nettkurs-hms-lederehttps://www.avonova.no/kurs/lederkurs/sykefravaerhttps://www.avonova.no/kurs/hms-kurs/emosjonelle-kravhttps://www.avonova.no/kurs/hms-kurs/opplaering-diisocyanaterhttps://www.avonova.no/kurs/hms-kurs/training-diisocyanateshttps://www.avonova.no/kurs/lederkurs/medarbeidersamtalehttps://www.avonova.no/kurs/lederkurs/konflikthandteringhttps://www.avonova.no/kurs/hms-kurs/amu-verneombudhttps://www.avonova.no/kurs/helse-velvaere/helse-og-livsstilhttps://www.avonova.no/kurs/helse-velvaere/kurs-i-stressmestringhttps://www.avonova.no/kurs/lederkurs/konflikt-forebyggende-dempende-kommunikasjonhttps://www.avonova.no/kurs/hms-kurs/stoy-pa-arbeidsplassen

  Vi leverer bedriftsinterne kurs

  Dette er et lønnsomt alternativ hvis flere i bedriften trenger kompetanseheving. Tilpass kurset slik at det passer din bedrift, og spar unødige reisekostnader. Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud.

  Få tilbud

  Våre dyktige kursholdere

  Våre kursholdere har høy kompetanse og god formidlingsevne. De gir deg de verktøyene du behøver for å skape trygge og sunne arbeidsmiljøer.

  Kursholder var ekstremt flink, god til å engasjere, snakket veldig tydelig og brukte mange eksempler. Det er ikke lett å holde oppmerksomheten i to hele dager, men det var ikke noe problem.

  — Kurskunde