Til hovedinnhold
HMS-kurs for ledere

HMS-kurs for ledere

HMS-kurs for ledere er et heldagskurs som ivaretar den lovpålagte opplæringen i helse, miljø og sikkerhet for arbeidsgivere og ledere i henhold til arbeidsmiljøloven. Kurset tar for seg lover og regler som ligger til grunn for et forsvarlig arbeidsmiljø, og er basert på arbeidsmiljøloven §3-5.

  • Passer for ledere og mellomledere med personalansvar

  • Kurset gjennomføres i fysisk eller virtuelt klasserom

  • Kurset leveres også bedriftsinternt

To blide menn i dress tar hverandre i hånden.
Tid: 1 dag
Format: Fysisk / Digitalt
Kursbevis: Ja
Språk: Norsk

Kurskalender

HMS-kurs for ledere er et dagskurs med en av våre dyktige kursholdere, enten i fysisk eller digitalt klasserom. Kurset holdes i flere byer og ulike formater. Finn kurset som passer for deg.

Velg kundetype

Velg kundetype for å se riktig pris

Laster kurskalender

Vi leverer bedriftsinterne kurs

Dette er et lønnsomt alternativ hvis flere i bedriften trenger kompetanseheving. Tilpass kurset slik at det passer din bedrift, og spar unødige reisekostnader. Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud.

Få tilbud

Våre dyktige kursholdere

Våre kursholdere har høy kompetanse og god formidlingsevne. De gir deg de verktøyene du behøver for å skape trygge og sunne arbeidsmiljøer.

Kursholder var ekstremt flink, god til å engasjere, snakket veldig tydelig og brukte mange eksempler. Det er ikke lett å holde oppmerksomheten i to hele dager, men det var ikke noe problem.

— Kurskunde