Til hovedinnhold
Arbeid med diisocyanater

Arbeid med diisocyanater

Alle som bruker diisocyanter og diisocyant-holdige blandinger må ha opplæring, og opplæringen må kunne dokumenteres. Vi tilbyr et grunnkurs som alle eksponerte må gjennomføre. Det leveres også utvidet opplæring på nivå 2 og 3 for de som har risikoforhold som tilsier at at dette er nødvendig.

  • Godkjent opplæring

  • Opplæring på tre forskjellige nivåer tilgjengelig

  • Dekker lovkrav om dokumentert tilstrekkelig opplæring

Arbeider med vernedrakt og maske
Tid: 2 timer
Format: E-læring
Kursbevis: Ja
Språk: Norsk

Kurskalender

Dette kurset er tilgjengelig på tre ulike nivåer, avhengig av hvilke krav som gjelder for den enkelte. Alle eksponerte, samt deres ledere, må gjennomføre grunnopplæringen. I tillegg til dette kreves det utvidet opplæring på nivå 2 eller 3 for de med risikoforhold som tilsier at det er nødvendig.

Velg kundetype

Velg kundetype for å se riktig pris

Laster kurskalender

Utvidet opplæring

Vi har utviklet et grunnkurs som alle eksponerte må gjennomføre. I tillegg til dette grunnkurset leverer vi også utvidet opplæring på nivå 2 og 3 for de som har risikoforhold som tilsier at at det er nødvendig.

Myndighetene har besluttet at dersom man har eksponering som medfører moderat- eller sterkt forhøyet risiko, må det kunne dokumenteres gjennomført kurs på nivå 2 eller nivå 3, avhengig av eksponeringsgraden.

Dere skal ha et stoffkartotek med informasjon om alle stoffer dere bruker, og der finner du sikkerhetsdatablader som beskriver om diisocyanater finnes hos dere.

Finn ut hvilken opplæring du trenger
PDF
50kb

Vi leverer bedriftsinterne kurs

Dette er et lønnsomt alternativ hvis flere i bedriften trenger kompetanseheving. Tilpass kurset slik at det passer din bedrift, og spar unødige reisekostnader. Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud.

Få tilbud

Våre dyktige kursholdere

Våre kursholdere har høy kompetanse og god formidlingsevne. De gir deg de verktøyene du behøver for å skape trygge og sunne arbeidsmiljøer.

Kursholder var ekstremt flink, god til å engasjere, snakket veldig tydelig og brukte mange eksempler. Det er ikke lett å holde oppmerksomheten i to hele dager, men det var ikke noe problem.

— Kurskunde