Til hovedinnhold
Kurs i AMU- og verneombudsrollen

Kurs i AMU- og verneombudsrollen

I dag er det mange virksomheter som har verneombud og arbeidsmiljøutvalg, men fungerer rollene egentlig i praksis? God HMS bygger på en god vernetjeneste, og i dette kurset vil ledere, verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalget lære hvordan man bygger en vernetjeneste som blir en ressurs for hele virksomheten.

  • Passer for ledere, verneombud og medlemmer av AMU

Mennesker sitter og følger med på foredrag.
Tid: 7 timer
Format: Fysisk / Digitalt
Kursbevis: Ja
Språk: Norsk

Kurskalender

Kurs i AMU- og verneombudsrollen er et dagskurs med en av våre dyktige kursholdere, enten i fysisk eller digitalt klasserom. Kurset holdes i flere byer og ulike formater. Finn kurset som passer for deg.

Velg kundetype

Velg kundetype for å se riktig pris

Laster kurskalender

Vi leverer bedriftsinterne kurs

Dette er et lønnsomt alternativ hvis flere i bedriften trenger kompetanseheving. Tilpass kurset slik at det passer din bedrift, og spar unødige reisekostnader. Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud.

Få tilbud

Våre dyktige kursholdere

Våre kursholdere har høy kompetanse og god formidlingsevne. De gir deg de verktøyene du behøver for å skape trygge og sunne arbeidsmiljøer.

Kursholder var ekstremt flink, god til å engasjere, snakket veldig tydelig og brukte mange eksempler. Det er ikke lett å holde oppmerksomheten i to hele dager, men det var ikke noe problem.

— Kurskunde