Til hovedinnhold
Kurs i sykefravær -forebygging og oppfølging

Kurs i sykefravær -forebygging og oppfølging

Sykefraværsforebygging og oppfølging av sykmeldte oppleves for mange som en utfordrende og tidkrevende del av det å være leder. Gjennom dette kurset vil du få økt kompetanse og flere verktøy som vil kunne hjelpe deg som leder til å forstå, forebygge og håndtere sykefraværet på arbeidsplassen på en god måte.

  • Passer for ledere med personalansvar

Dame sitter i sengen med medisiner og et glass vann.
Tid: 3 timer
Format: Fysisk / Digitalt
Kursbevis: Ja
Språk: Norsk

Kurskalender

Kurs i sykefravær -forebygging og oppfølging er et dagskurs med en av våre dyktige kursholdere, enten i fysisk eller digitalt klasserom. Kurset holdes i flere byer og ulike formater. Finn kurset som passer for deg.

Velg kundetype

Velg kundetype for å se riktig pris

Laster kurskalender

Vi leverer bedriftsinterne kurs

Dette er et lønnsomt alternativ hvis flere i bedriften trenger kompetanseheving. Tilpass kurset slik at det passer din bedrift, og spar unødige reisekostnader. Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud.

Få tilbud

Våre dyktige kursholdere

Våre kursholdere har høy kompetanse og god formidlingsevne. De gir deg de verktøyene du behøver for å skape trygge og sunne arbeidsmiljøer.

Kursholder var ekstremt flink, god til å engasjere, snakket veldig tydelig og brukte mange eksempler. Det er ikke lett å holde oppmerksomheten i to hele dager, men det var ikke noe problem.

— Kurskunde