Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

Vi gir ledere et løft

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
_l2a2271

Vi gir ledere et løft

Lederen er nøkkelen til utvikling gjennom å ta ut potensialet hos enkeltindivider, grupper og organisasjoner. Vi arbeider med ledere på alle nivåer for at de skal kunne mestre kunsten å lede, utvikle, styre og motivere.

Resultater fra medarbeiderundersøkelsen MTM gir lederen et utmerket springbrett for læring og forbedring. Vi veileder og utvikler ledere og ledergrupper både når resultater er vanskelige og når de er gode.

Enten vi bistår ledere i å håndtere konflikter, eller hjelper dem med å utvikle grupper og team, finner vi virkemidler for motivasjon. Målet er friske og engasjerte medarbeidere i en solid organisasjon.

Tør du stille krav til medarbeiderne dine?

Tør du stille krav til medarbeiderne dine?

I Norge har vi en flat hierarkisk struktur i de fleste bedrifter, og det innebærer at det kan føles utfordrende å skulle stille strenge krav til medarbeiderne. Men visste du at de fleste medarbeidere faktisk presterer bedre hvis du gjør det?

Ikke glem det positive

Medarbeiderundersøkelser: Ikke glem det positive som kommer fram

Mange vil ha medarbeiderundersøkelser for å fange opp problemer og konflikter. Men like viktig er det å kartlegge organisasjonens ressurser og vekstmuligheter. En god medarbeiderundersøkelse skal gjøre begge deler.

Endringsuvilje: Hvordan dra skeptikerne inn i framtiden?

Endringsuvilje: Hvordan dra skeptikerne inn i framtiden?

Under en av tre ser muligheter i endringer, viser årets Jobbhelserapport, og særlig digitalisering vekker framtidsfrykt. Da blir det ekstra viktig å forstå mekanismene bak. Endringer rokker nemlig ved vår identitet og trygghetsfølelse, sier forskningen.

Avonova Census

I Avonova Census tror vi på at den beste måten å skape vekst og resultater i samfunnet er igjennom å legge til rette for engasjement og overskudd hos menneskene.

Vi spesialiserer oss på organisasjonsanalysen og dialogen som bringer forståelse, utvikling og læring. Vi trives med oppgaver der mange synes det er for komplisert og vanskelig innen psykososial helse og organisasjonsutvikling.

Fyll inn skjemaet, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?