Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

Psykososial støttetelefon - booking for ansatte

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Psykososial støttetelefon - booking for ansatte

Virksomheten din har inngått en avtale med Avonova om at ansatte etter avtale kan ringe Avonovas psykososiale støttetelefontjeneste. Her får du snakke med kvalifisert helsepersonell om bekymringer som kan oppstå i tilknytning til coronaepidemien, både i forhold til jobbrelaterte og private forhold.

Kriser som coronaepidemien kan føre med seg mange spørsmål og bekymringer. Det kan skape vanskelige situasjoner for den enkelte ansatte og dermed også for bedriften den jobber i.

Nå kan du som ansatt booke time for vår psykososiale støttetelefon for en 45 minutter samtale via telefon eller video.

Brukerveiledning timebooking:

  1. Klikk på "Bestill time her" under
  2. På bookingsiden må du først opprette en bruker eller logge deg inn om du har booket time hos oss før. I begge tilfeller må du klikke "login" og deretter følge stegene og fylle ut korrekt informasjon.
  3. Når du kommer til epost-adresse er det viktig at du legger inn din firma-epost. Dersom du ikke har firma-epost kan du sende en mail til kundesenteret vårt, så ordner de med bookingen for deg.
  4. Når du har fått logget inn kan du booke time, da er det viktig at du på valget "Sykehus/klinikk" velger "TLF/Digitalt".
  5. På valget "Gruppe" skal det stå "individoppfølgning", før du velger behandlingstypen du skal ha og deretter finner en ledig behandler som du booker hos.

BESTILL TIME HER

Aktuelle temaer for støttesamtaler kan være:

  • Individuelle krisereaksjoner (uro, stress, angst, depresjoner, aggresjon, apati, familiære konflikter og utfordringer, endrete rutiner ift. skole og hjemmekontor, sosial isolasjon, permitteringer, nedbemanninger, m.m.)
  • håndtering av aktuell coronasituasjon
  • hvordan holde motet oppe 
  • rutiner for virtuelt samarbeid
  • tidsledelse – hvordan få hverdagen til å gå opp med endrete arbeidsforhold – prioriteringer, balanse arbeid og familie under endrete betingelser

 

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?