Bedriftshelsetjeneste Molde

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Bedriftshelsetjeneste Molde

  • health Bedriftshelsetjeneste
  • behandling Behandling

Avonova er en offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste med kontor i Molde. Gjennom fokus på systematisk HMS og en risikovurdering av din bedrift, leverer vi skreddersydde bedriftshelsetjenester. Våre kunder benytter Avonova til bl.a. arbeidsmedisinsk poliklinikk hos våre bedriftsleger, risikovurdering, vernerunde, ergonomi og arbeidsplassvurdering, funksjonsvurdering, lederstøtte, kurs med mer. Våre yrkeshygienikere bistår med kartlegging og tiltak innen støy, støv, kjemikalier, vibrasjoner, inneklima og andre utfordringer. Hos oss får du også sjømannsattest, offshoreattest, vaksinering, helsekontroller, medarbeiderundersøkelser. Vi har petroleumslege og sjømannslege tilgjengelig i hele regionen. Avonova bistår også bedrifter med oppbygging og utforming av HMS- og internkontrollsystem og kan også levere

Åpningstider i dag

Åpent: *
Telefon: *

Adresse

Helsekartlegging

Helsekartlegging

Avonova tilbyr både måling av maksimalt oksygenopptak og kroppsanalyse ved bruk av Tanitavekt. Enten du ønsker å komme i gang med livsstilsendring eller driver aktivt med trening, så gir disse helsekartleggingene verdifull informasjon om både utgangsform og endring av form. Vi veileder deg med gode tips og råd på veien til en bedre helse.

Helsedag i bedrift

Helsedag i bedrift

Arranger en aktivitetsdag med fokus på helse!

Alt-i-ett løsning

Dette er Avonova Assist

Avonova Assist hjelper deg få full kontroll på lover og regler, men også med å skape lojalitet, stolthet, kultur og være en profesjonell arbeidsgiver.

Kontakt oss:

Hvordan kan vi hjelpe deg?

TA KONTAKT MED OSS FOR EN PRAT – SAMMEN KAN VI SKAPE OVERSKUDD I DIN BEDRIFT!

I Avonova er vi opptatt av å måle effekten av de HMS-tiltak vi hjelper deg og din bedrift med. 
Så vet vi hva som virker og skaper lønnsomhet og overskudd i bedriften.

Avonova er, med mer enn 40 bedriftshelsekontorer rundt om i landet, Norges største leverandør av bedriftshelsetjenester. I Møre og Romsdal er vi superlokale – med hele 10 kontorer. Med et bredt tjenestespekter – fra ulike typer helsekontroller til attester, program for å redusere sykefravær, fysisk aktivitet og andre tjenester innen livsstil, er vi en trygg og lokal partner på bedriftshelse – med masse erfaring og kompetanse.
Vi jobber alltid for at din produktivitet og lønnsomhet skal styrkes. Vi lykkes når du lykkes.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?