Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

Avonova har kjøpt Rubicon AS

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Avonova har kjøpt Rubicon AS

Avonova fortsetter å vokse, og har nå kjøpt opp bedriftshelsetjenesten Rubicon AS. Rubicon AS er en offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste med dyktige og kompetente ansatte i Horten, hvor Avonova kun har hatt begrenset dekning tidligere.

Med dette oppkjøpet styrker Avonova sin dekning i Vestfold-Telemark, og har nå kontorer i Horten, Tønsberg (Sem), og Porsgrunn. Dermed befester Avonova sin posisjon som den største bedriftshelsetjenesten i Norge. Liv Østbye, Managing Director i Avonova Norge, forklarer bakgrunnnen for oppkjøpet. 

Liv Østbye, Managing Director i Avonova Norge

– Vi gjør oppkjøp med jevne mellomrom for å styrke nedslagsfeltet vårt i landet. Dermed sikrer vi enda bedre oppfølging av kundene våre. Rubicon holder til i Horten, hvor vi kun har hatt en satelitt-avdeling tidligere. Vi ser fortløpende etter muligheter for å komme enda tettere på kundene våre, og med oppkjøpet av Rubicon får vi enda flere dyktige fagressurser som vil styrke den leveransekraften vi allerede har i Vestfold- og Telemarksavdelingen, forteller Liv. 

Rubicon har i dag 7 dyktige ansatte og en stabil og tilfreds kundemasse. Disse fagfolkene er ressurser Avonovas kunder vil få stor glede av – både i Vestfold-Telemark, men også i resten av landet gjennom digitale leveranser.

Avonova Helse, tidligere Stamina Helse, er del av Avonova Group – Nordens største aktør innen bedriftshelse. Avonova Helse er med sine 8000 bedriftskunder og 600 ansatte en bedrift som jobber ut fra mer enn 50 lokasjoner rundt om i landet. Selskapet består i dag av mange tidligere små og lokale bedriftshelsetjenester, og har gjennom de siste 5 år jobbet mye med videreutvikling og optimalisering av bedriftshelsetjenestens kjernevirksomhet; systematisk HMS, arbeidsmiljø og arbeidsmedisin.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?

Avonova har kjøpt opp den lokale bedriftshelsetjenesten Rubicon AS i Horten. Det vil styrke Avonovas evne til å levere tjenester av høy kvalitet over hele landet.