Til hovedinnhold

Stressmestring

Vi hjelper deg og din bedrift med å få en hverdag i balanse. Hverdagen er full av stress og da er det viktig å være forberedt og ha kunnskap om hvordan man best møter og håndterer stresset. Vårt kurs i stressmestring tar for seg hvordan man som individ i dagens samfunn og arbeidsliv kan oppleve stress og belastning og hva man kan gjøre for å påvirke det, enten som enkeltindivid eller som organisasjon.

  • Passer for alle

Kvinne som sitter i møte og er stresset.
Tid: 6 timer
Format: Fysisk / Digitalt
Kursbevis: Ja
Språk:

Kurskalender

Kurset i stressmestring er et dagskurs med en av våre dyktige kursholdere, enten i fysisk eller digitalt klasserom. Kurset holdes i flere byer og ulike formater. Finn kurset som passer for deg.

Velg kundetype

Velg kundetype for å se riktig pris

Laster kurskalender

Vi leverer bedriftsinterne kurs

Dette er et lønnsomt alternativ hvis flere i bedriften trenger kompetanseheving. Tilpass kurset slik at det passer din bedrift, og spar unødige reisekostnader. Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud.

Få tilbud

Våre dyktige kursholdere

Våre kursholdere har høy kompetanse og god formidlingsevne. De gir deg de verktøyene du behøver for å skape trygge og sunne arbeidsmiljøer.

Kursholder var ekstremt flink, god til å engasjere, snakket veldig tydelig og brukte mange eksempler. Det er ikke lett å holde oppmerksomheten i to hele dager, men det var ikke noe problem.

— Kurskunde