Til hovedinnhold
Om oss

Vi leder veien til et bærekraftig arbeidsliv

Et partnerskap med Avonova øker verdien i bedriften din. Sammen skaper vi flere engasjerte, motiverte og friske medarbeidere.

Få gratis rådgivning
En fornøyd dame
Vi har

1400 ansatte

på jobb for bedre arbeidshelse

Vi er

Nordens ledende

tilbyder av bedriftshelsetjeneste

Du finner oss på

130 steder

i Norge og Sverige

Vi leverer helsefremmende arbeidsplasser

Å jobbe i et trygt og godt arbeidsmiljø reduserer ikke bare sykefraværet – det er helsefremmende. Å ha en jobb med trygge rammer, tydelige krav og tilstrekkelige ressurser, bidrar til mer trivsel, økt produktivitet, høyere lojalitet og bedre helse. Derfor jobber Avonova forebyggende for å skape et friskere arbeidsliv for ansatte, bedriften og samfunnet.

Vi leverer kompetanse

Vi hjelper bedriftsledere med å forstå sammenhengene som gir bedre arbeidshelse. Ledelse, organisering, helse og produktivitet henger sammen. 
Med vår tverrfaglige ekspertise på helse, arbeidsmiljø og systematisk HMS, avdekker vi sammenhengene som påvirker arbeidshelsen i din bedrift. Vi hever kompetansen i bedriften din på den måten som passer dere best. Vi tilbyr kurs, rådgivning, og hjelp til å utføre HMS-arbeid – med digital eller fysisk tilstedeværelse.

Vi leverer varige resultater

Ved å avdekke den egentlige årsaken til problemet, fjerner vi det for godt.

Alle arbeidsplasser vil fra tid til annen oppleve å ha utfordringer i arbeidsmiljøet som kan føre til helseplager, sykefravær og produksjonstap. Vi hjelper deg å finner årsakene bak, slik at du kan sette inn de rette tiltakene for å løse utfordringene – eller forebygge at de oppstår.