Til hovedinnhold
Om oss

Vi leder veien til et bærekraftig arbeidsliv

Et partnerskap med Avonova øker verdien i bedriften din. Sammen skaper vi flere engasjerte, motiverte og friske medarbeidere.

Bli kunde
En fornøyd dame
Vi har

1400 ansatte

på jobb for bedre arbeidshelse

Vi er

Nordens ledende

tilbyder av bedriftshelsetjeneste

Du finner oss på

130 steder

i Norge og Sverige

Vi leverer helsefremmende arbeidsplasser

Å jobbe i et trygt og godt arbeidsmiljø reduserer ikke bare sykefraværet – det er helsefremmende. Å ha en jobb med trygge rammer, tydelige krav og tilstrekkelige ressurser, bidrar til mer trivsel, økt produktivitet, høyere lojalitet og bedre helse. Derfor jobber Avonova forebyggende for å skape et friskere arbeidsliv for ansatte, bedriften og samfunnet.

Vi leverer kompetanse

Vi hjelper bedriftsledere med å forstå sammenhengene som gir bedre arbeidshelse. Ledelse, organisering, helse og produktivitet henger sammen. 
Med vår tverrfaglige ekspertise på helse, arbeidsmiljø og systematisk HMS, avdekker vi sammenhengene som påvirker arbeidshelsen i din bedrift. Vi hever kompetansen i bedriften din på den måten som passer dere best. Vi tilbyr kurs, rådgivning, og hjelp til å utføre HMS-arbeid – med digital eller fysisk tilstedeværelse.

Vi leverer varige resultater

Ved å avdekke den egentlige årsaken til problemet, fjerner vi det for godt.

Alle arbeidsplasser vil fra tid til annen oppleve å ha utfordringer i arbeidsmiljøet som kan føre til helseplager, sykefravær og produksjonstap. Vi hjelper deg å finner årsakene bak, slik at du kan sette inn de rette tiltakene for å løse utfordringene – eller forebygge at de oppstår.

Vi leverer med respekt for alle mennesker

Som en seriøs næringslivsaktør, tar vi på alvor vårt samfunnsansvar knyttet til menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold for alle. Her kan du lese Åpenhetsrapport 2023 for Avonova, hvor vårt arbeid for å forebygge brudd på menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold er beskrevet.

Åpenhetsrapport 2023
PDF
1mb

Kjenner du til brudd på menneskerettigheter eller anstendige arbeidsforhold hos Avonova eller en av våre leverandører og forretningspartnere, kan du varsle oss via kontaktskjemaet nedenfor.