Til hovedinnhold

Helseforsikring

Senk sykefraværet med en forsikring som dekker både jobb og privatliv.

  • Behandling og oppfølging

  • Rask tilgang til legespesialist

  • Kort ventetid på operasjon

Få tilbud
Mann som jobber hjemmefra med en datter på skulderene.

Vi gjør det enklere for arbeidsgivere med bedriftshelse og helseforsikring på ett og samme sted.

Én helsepartner

Med Avonovas helseforsikring får du som arbeidsgiver én partner å forholde deg til i alle spørsmål som handler om de ansattes helse. Vi knytter sammen forebyggende arbeid, behandling og rehabilitering for å hjelpe dine ansatte tilbake i arbeid raskt.

En lønnsom investering

Helse, jobbtilfredshet og produktivitet går hånd i hånd. Derfor kan det lønne seg å investere i en god helseforsikring for dine ansatte. Helseforsikring er ikke en lovpålagt tjeneste, men en tjeneste som gir trygghet til deg og din virksomhet.

Forsikringen dekker:

Behandling og oppfølging Få en vurdering og en behandlingsplan. Vår koordinator følger deg under hele behandlingsforløpet og organiserer oppfølging og rehabilitering. ✔ Rask tilgang til legespesialist Få medisinsk undersøkelse, diagnose og behandling av legespesialist innen syv virkedager. ✔ Kort ventetid på operasjon Få utført kirurgiske inngrep innen 20 virkedager. ✔ Behandling hos psykolog Få rask hjelp til psykiske lidelser som stress, depresjon og angst. ✔ Fysikalsk behandling Ved muskel- og leddplager får du tilgang til fysioterapeut, naprapat eller kiropraktor. ✔ Medisinsk rehabilitering Forsikringen dekker rehabilitering og en plan for hvordan den ansatte kan komme seg tilbake i jobb.

Allerede kunde? Meld skade

Har du allerede forsikring hos oss, og ønsker å melde ifra om en skade hos en ansatt?

Rapporter om skade hos en ansatt her

Avonova Insurance

Avonova helseforsikring formidles av Avonova Insurance AS på vegne av Eir Försäkring AB. Våre forsikringsrådgivere mottar provisjonsbasert lønn. 

Avonova Insurance AS Postboks 4903 Nydalen 0423 OSLO ORGNR 926 931 466