Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

Resertifisering MTM

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Resertifisering MTM

Stamina Census ønsker å invitere våre autoriserte konsulentbrukere/bht’ere til Resertifisering MTM.

2017 har vært et spennende år i Stamina Census, og vi gleder oss nå til å lansere MakeSense versjon 2.0 for dere samt revitalisert opplæringsmateriell.

Om MakeSense 2.0

Denne versjonen er bygget på en moderne plattform som vil fungere godt på fremtidens nettlesere (ie, google etc.), både for konsulenter som benytter systemet selv for undersøkelser og ikke minst: for respondentene som svarer på både pc og nettbrett. Løsningen er mer intuitiv, designet er modernisert, forenkling i skjermbilder og nye funksjoner er kommet til - både av faglig og praktisk art. Eksempelvis er det nå mulig å gjennomføre undersøkelser med spørsmål om ledelse til både personalleder og/eller matrise- / prosjekt- eller faglig leder.

Fortsatt dyp faglig forankring som følger utvikling i norsk arbeidsliv

Med den endringstakten som er i norske organisasjoner, har vi sett behovet for å utvide perspektivet på arbeidsmiljøet til å omfatte flere av de faktorer som påvirker oss. Derfor har vi oppdatert spørreskjemaet pr august 2017, slik at undersøkelsen både fokuserer mer på ledelse, medarbeiderskap, på resultatet i de enkelte enheter (dette er slik du har jobbet med MTM tidligere), og ikke minst: tar i seg organisasjonsperspektivet og gjennom det blir et viktig strategisk verktøy for overordnet ledelse og HR. Som en gjenspeiling av disse tilpasningene er autorisasjonskursmappen revitalisert for å bli et bedre og mer aktivt verktøy for deg som rådgiver og konsulent. 

Re-sertifiseringskurs:

Vi håper du har anledning og lyst til å bli med på et av våre re-sertifiseringskurs som gjennomføres i Trondheim i september og oktober og Oslo i november:

Trondheim:

  • 03.-04. oktober 2017
  • 23.-24. oktober 2017

Oslo:

  • 6.-7. november 2017

Varighet:

kl. 09:00 – 15:00 begge dager

Pris:

kr 3.000,- eks mva inkl. elektronisk tilgang til revidert autorisasjonskursmappe og tilgang til MakeSense 2.0

Påmelding sendes snarest mulig til berit.hammer@staminagroup.no - og husk å markere sted og dato du ønsker!

Det vil bli anledning til å gjennomføre testundersøkelser i selve opplæringen av systemet, og vi ber alle ta med egen lap-top.

Viktig praktisk informasjon

Alle brukere vil i løpet av høsten 2017 bli flyttet over til MakeSense 2.0, og alle data kopieres over. Det betyr at versjon 1.0, som du kjenner i dag, blir lagt ned i høst. Dersom du ønsker å gjennomføre nye undersøkelser fremover, stiller Census krav til at du gjennomfører et resertifiseringskurs for å oppdatere deg og ha tilgang til din bruker på versjon 2.0.

En slik resertifisering vil ivareta både en faglig og teknisk oppgradering og gi rom for å bruke et moderne verktøy innenfor en faglig oppdatert og relevant ramme. Dersom du tenker at du kun skal ha rapportene (resultater fra tidligere undersøkelser du har gjennomført), bes du ta kopi av rapporter på alle undersøkelser du har gjennomført eller ta kontakt med oss. Alle hovedbrukere vil få en ny mail med nærmere informasjon om håndtering av data i september.

Vi vil også inngå nye og oppdaterte kontrakter med alle våre brukere. Vi kommer tilbake til dette før kursene.

Påmelding til kurs

Du kan benytte dette skjemaet for påmelding, eller om du har spørsmål tilknyttet kurset.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?