Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

Våre kurs

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Våre kurs

Avonova Census har bredde og går i dybden - våre fagfolk holder kurs og foredrag som bevisstgjør og engasjerer.

Vi leverer kurs og foredrag innenfor; engasjement, medarbeiderskap, lederrollen, organisasjonskultur, motivasjon, konflikthåndtering og abeidsmiljø med fokus på psykologi og jus.

Kursene kan bidra til enklere prosesser i organisasjonen når den står overfor utfordringer, eller bidra til påfyll som gir nye perspektiver og innsikt.

Vi vet hva som skaper engasjement i organisasjonen
- og vi deler det med deg!

Aktuelle kurs

Arbeidsmiljø i grenseland

Vi er alle ansvarlige for å bidra til et godt og påregnelig arbeidsmiljø i egen virksomhet

Autorisasjonskurs

Vi vektlegger overføring av kompetanse til våre kunder, og har meget god erfaring med ”train the trainer-modellen”. Målet er å bistå og veilede interne konsulenter/ledere med å jobbe utviklingsorientert etter gjennomføring av ulike kurs.

MTM lederopplæring

Ledere skal i 80 -90 % av tilfellene lede utviklingsarbeidet i egen enhet uten bistand fra eksterne eller interne konsulenter.

Resertifisering MTM

Stamina Census ønsker å invitere våre autoriserte konsulentbrukere/bht’ere til Resertifisering MTM.

Selv de aller dyktigste trenger faglig påfyll

Jobber du med HR/HMS eller organisasjonspsykologi? Bli oppdatert på den nyeste forskningen innen arbeidsmiljø og lær nyttige verktøy for systematisk arbeid.

Avonova Census

I Avonova Census tror vi på at den beste måten å skape vekst og resultater i samfunnet er igjennom å legge til rette for engasjement og overskudd hos menneskene.

Vi spesialiserer oss på organisasjonsanalysen og dialogen som bringer forståelse, utvikling og læring. Vi trives med oppgaver der mange synes det er for komplisert og vanskelig innen psykososial helse og organisasjonsutvikling.

Fyll inn skjemaet, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?