Til hovedinnhold

Rus og avhengighet, støttetelefon - booking for ansatte og ledere

Virksomheten din har inngått en avtale med Avonova om at ansatte og ledere etter avtale kan ringe Avonovas støttetelefontjeneste for rus og avhengighet. Her får du snakke med kvalifisert helsepersonell.

Kriser som coronaepidemien kan trigge underliggende avhengigheter hos flere.

Nå kan du booke time for vår støttetelefon for rus og avhengighet for en 45 minutter samtale via telefon eller video.

Tjenesten er tilgjengelig både for ansatte som sliter med avhengighet, samt for ledere som ønsker råd for å kunne hjelpe sine ansatte som sliter.

Brukerveiledning timebooking:

  1. Klikk på "Bestill time her" under

  2. På bookingsiden må du først opprette en bruker eller logge deg inn om du har booket time hos oss før. I begge tilfeller må du klikke "login" og deretter følge stegene og fylle ut korrekt informasjon.

  3. Når du kommer til epost-adresse er det viktig at du legger inn din firma-epost. Dersom du ikke har firma-epost kan du sende en mail til kundesenteret vårt, så ordner de med bookingen for deg.

  4. Når du har fått logget inn kan du booke time, da er det viktig at du på valget "Sykehus/klinikk" velger "TLF/Digitalt".

  5. På valget "Gruppe" skal det stå "AKAN", før du velger behandlingstypen du skal ha og deretter finner en ledig behandler som du booker hos.