Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

HMS Interaktiv

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Dette gir HMS Interaktiv deg:

  • Enkel og god oversikt over HMS-arbeidet som er gjort
  • Planlegging og klargjorte skjemaer: Hjelp med hva dere skal gjøre, hvordan og når
  • Oppfyllelse av alle basiskrav til systematisk HMS arbeid i Arbeidsmiljøloven
  • Effektivisering av alle HMS- og personal relaterte arbeidsoppgaver

Kundelogin

Er du allerede kunde av HMS Interaktiv? 

Logg på HMS Interaktiv

Logg inn med knappen over.

Prøv demo gratis i 14 dager!

Du vil automatisk på tilsendt en link med tilgang til demo.

HMS Interaktiv

Ønsker du hjelp med dine HMS-oppgaver og å bruke mindre tid på dette arbeidet? Vil du være trygg på at du er oppdatert på og jobber i henhold til regelverket? Med HMS-Interaktiv får du alt dette. På PC, nettbrett og mobil. Enklere blir ikke HMS.

Hva er HMS Interaktiv?

HMS Interaktiv er et digitalt HMS-system som gir deg oversikt over alle pålagte aktiviteter, varsler når du må utføre en ny aktivitet, veileder deg i hvordan, og alltid er oppdatert på regelverket.

Du som leder trenger ingen HMS- eller system-kompetanse for å ta i bruk HMS Interaktiv. Kort opplæring på telefon, video eller i fysisk møte er alt du trenger. For mange av våre kunder blir HMS Interaktiv en god HMS-opplæring, gjennom veiledning og maler i systemet. Systemet kan settes opp for dere av en av våre konsulenter, slik at dere kan gå rett i gang med arbeidet.

Vi hadde et godt HMS system, men det var ikke dokumenterbart nok. Med Avonovas løsning har vi oppnådd at det ikke bare er dokumenterbart, men sporbart og skalerbart.

Tron Olav Johannesen, EAS

Hvorfor bør din bedrift velge HMS Interaktiv?

HMS Interaktiv er utviklet av Avonova, som er Norges ledende leverandør av bedriftshelsetjenester. Vi har mer enn 50 kontorer rundt om i Norge, og kjenner HMS-kravene som stilles til alle forskjellige bransjer inngående og miljøet disse HMS kravene skal iverksettes i.

Vi har gjennom lang erfaring, og i samarbeid med kunder fra de aller fleste bransjer og nisjer, funnet frem til de virkemidlene som har størst effekt på alle aspekter av HMS. Og vi har kombinert dette med fullstendig oversikt over alle gjeldende lovkrav for forskjellige bransjer til vårt verktøy, HMS Interaktiv.

HMS Interaktiv er laget for å imøtekomme lovkravene - så ved å ta det i bruk vil du selvfølgelig dekke dette aspektet for din bedrift. Men vi har også høyt fokus på å effektivisere arbeidene med HMS og å gjøre disse lettere for deg som bedriftsleder/HR-ansvarlig. Med bransjens mest brukervennlige grensesnitt, som forteller deg hva du er lovpålagt å gjøre, hvordan du bør gjøre det - og ikke minst når og hvor ofte - så går HMS fra å være en tung oppgave til å bli en konstruktiv og enkel oppgave. Det du sitter igjen med ved å ta i bruk vårt system er tidsbesparing, større effekt av HMS-arbeidene og trygghet for at din bedrift overholder alle lovkrav.

I henhold til lovverket har alle virksomhetsledere i Norge et HMS-ansvar for sine ansatte og for virksomheten. En Sintef-undesøkelse fra 2016 viser at dette er utfordrende for mange små og mellomstore bedrifter grunnet en kombinasjon av få administrative ressurser og lav kompetanse på HMS. Et digitalt system som HMS Interaktiv kan være et svært godt verktøy for å møte kravene og øke egen kompetanse.

Se hvordan Svenns Transport har spart ett årsverk med HMS Interaktiv her.

Som strukturfascist ble lettet da jeg kunne legge alt inn på ett sted, med brukervennlig og enkel tilgang til alt.  Noen har kun lesetilgang, andre endringstilgang. Selv kan jeg sortere og søke på det meste med enkle søkeord. Alt fra styrende dokumenter til ferieavvikling, hendelser og avvik. 

Svein Marfi, Lier ASVO

Hvilke bedrifter passer HMS Interaktiv for?

HMS Interaktiv passer like godt for virksomheter med 1 ansatt, som for de med 200. Ekstra nyttig ser vi at HMS Interaktiv er for små og mellomstore virksomheter uten egen HMS/HR-ressurs.

Våre 2000 kunder tilhører over 20 ulike bransjer; fra verksteder til frisører og bakere til eiendomsmeglere. Noen har kontoret som arbeidsplass, andre byggeplassen. Noen er private, andre offentlige. Noen bruker systemet fra håndholdte enheter (mobil og tablet), andre fra stasjonære PC'er. Systemet imøtekommer alle behov!

Systemet leveres ferdig tilpasset for din bedrift og lovkravene som gjelder for din bransje. Enkelte bedrifter som er pålagt å være tilknyttet en offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste (du kan sjekke om din bedrift er dette her) bør dog velge HMS Interaktiv sammen med konsulenttilknytning, noe vår tjeneste Digital Bedriftshelsetjeneste vil sikre.

Systemet passer like godt for de som er særdeles kyndige, som for personer med minimal erfaring. Brukergrensesnittet er satt opp slik at alt er lett å finne frem til, og gir særdeles god oversikt over hva som er gjort, hva som bør gjøres, nyheter, varslinger og mye mer. Se video under for litt mer om hva HMS Interaktiv kan gjøre for din bedrift!

Se hvordan - helt enkelt

Hvordan og hvorfor gå vernerunden med HMS Interaktiv?
Hvordan og hvorfor gjøre risikovurderingen med HMS Interaktiv?

Ønsker du et system som også inneholder personalhåndbok og oversikt over ferie og fravær?

Det får du i HMS Interaktiv. Viktig informasjon, rutiner og regler – vårt system gir skreddersydd informasjon når du og dine kolleger trenger den. Med begge moduler har du HMS- og personalarbeidet ditt samlet på en og samme plass.

Ja takk, gi meg et tilbud på HMS Interaktiv hos oss!

Fyll ut feltene under, så tar vi raskt kontakt for en uforpliktende samtale om HMS Interaktiv

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?