Digital Personal, et personalsystem som sparer deg tid og penger!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Prøv demo gratis i 14 dager!

Du vil automatisk på tilsendt en link med tilgang til demo.

Digital Personal, et personalsystem som sparer deg tid og penger!

Ønsker du hjelp med dine personaloppgaver og å bruke mindre tid på dette arbeidet? Vil du ha full kontroll på fraværsregistrering, ferieavvikling, overtid og arbeidsavtaler? Med Digital Personal får du alt dette. På PC, nettbrett og mobil. Enklere blir det ikke.

Hva er bra med vårt personalsystem?

Digital Personal er et nettbasert personalsystem som gir deg oversikt over alle viktige deler av personal (HR) arbeidet, lar de ansatte medvirke og varsler når du må godkjenne registreringer de ansatte har gjort.

Du som leder trenger ingen system-kompetanse for å ta i bruk Digital Personal. Benytt korte enkle videosnutter, opplæring på telefon, video eller i fysisk møte er alt du trenger. Samtidig vil de ansatte kun forholde seg til enkle registreringer. Systemet kan settes opp for dere av en av våre konsulenter, slik at dere kan gå rett i gang med arbeidet.Visning av Digital Personal på laptop og mobiltelefon

Hvorfor bør du anskaffe dette personalsystemet?

Mange små og mellomstore bedrifter bruker unødvendig mye tid på ferieplanlegging og fraværsregistrering, de sliter også med mangelfull registrering. Ved hjelp av Digital Personal får du et verktøy som trygt ivaretar alle relevante områder av personalarbeidet. 

ikon-utropstegn_2_liten

Viste du at?

Vår programvare for HMS, Personal og Personalhåndbok er en del av pakken Avonova Assist, en tjeneste skreddersydd for bedrifter med 5-50 ansatte.

Sentrale emner som fravær, ferie, arbeidsavtaler, medarbeidersamtaler, oppfølging av sykemeldte ansatte, overtidsregistrering og arbeidsplaner har brukervennlige menyer som bidrar effektivisering av arbeidet.

Visning av fraværsstatistikk fra programmet

Hvilke bedrifter passer Digital Personal for?

Digital Personal passer like godt for virksomheter med 1 ansatt, som for de med 200. Ekstra nyttig ser vi at Digital Personal er for små og mellomstore virksomheter uten egen HR-ressurs.

Våre 2000 kunder tilhører over 20 ulike bransjer; fra verksteder til frisører til bakere til eiendomsmeglere. Noen har kontoret som arbeidsplass, andre byggeplassen. Noen er private, andre offentlige.

Ønsker du et system som også kan kombineres med personalhåndbok og hms-dokumentasjon?

Det får du i Digital Personal. Viktig informasjon, rutiner og regler – vårt system gir skreddersydd informasjon når du og dine kolleger trenger den. Med begge moduler har du HMS- og personalarbeidet ditt samlet på en og samme plass.

Vi ringer deg i løpet av kort tid!

Fyll ut feltene under, så tar vi raskt kontakt for en uforpliktende samtale om HMS Interaktiv

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?