Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

HMS System

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Prøv demo gratis i 14 dager!

Du vil automatisk på tilsendt en link med tilgang til demo.

HMS System

Ønsker du at HMS-arbeidet og internkontrollen i din bedrift skal bli så enkelt og effektivt som mulig? Da er vårt digitale HMS system løsningen! Med vårt HMS system får dere lett oversikt over utførte oppgaver, samt over oppgaver som skal utføres - med forklaringer slik at de blir effektive og korrekte.

Avonova HMS Interaktiv gjør at bedriften kan føle seg trygge på at alle basiskrav til systematisk HMS-arbeid i Arbeidsmiljøloven vil være dekket, og at bedriften har god internkontroll. I tillegg får dere effektivisert alle HMS- og Internkontroll relaterte arbeidsoppgaver. HMS systemet tilpasses din bransje og bedrift, og alt du måtte trenge av skjemaer og maler ligger klart til bruk for å spare tid.

Et HMS system for både store og små bedrifter

Avonova HMS Interaktiv er et digitalt / webbasert system man kan logge seg på fra enhver enhet som er tilkoblet internett. Dette gjør at enhver bedrift i enhver bransje vil kunne ta i bruk systemet i hverdagen - uansett om man sitter på et kontor eller er ute på en byggeplass. Systemet skalerer slik at både små bedrifter med få ansatte og store bedrifter med tusener av ansatte får like god oversikt og effektivitet i sine HMS-arbeider.

Vanlige spørsmål om HMS system

Har du spørsmål om våre HMS systemer?

Legg igjen navn på din bedrift, telefonnummer eller epost og din beskjed her - så vil du få raskt svar på dine spørsmål fra en av våre erfarne rådgivere!

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?