Konfliktforebyggende & konfliktdempende kommunikasjon - en praktisk innføring

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
bar_konflikt-kommunikasjon

Konfliktforebyggende & konfliktdempende kommunikasjon - en praktisk innføring

God kommunikasjon er en ferdighet som er grunnleggende for et godt arbeidsmiljø - både på medarbeider og ledernivå. I dette kurset får du innsikt i kommunikasjonsmåter som både forebygger og demper konflikter på arbeidsplassen. Du vil lære om prinsipper, kjøreregler og metoder for å bli bevisst din egen kommunikasjon, og få økt forståelse for det store spekteret av potensielle «feller» når det kommer til kommunikasjon.

 

 

I den følgende videoen får du du en liten introduksjon til kurset.

Mer om kurset

 

De fleste av oss eksponeres for konflikter i hverdagen – både privatlivet og på jobben.  Dette kurset gideg verktøy som forebygger ugunstige konfliktsituasjonerøker din egen konfliktforståelse og som støtter god tilbakemeldingskultur og et godt ytringsklima.


Hvem
passer kurset for?


Medarbeidere og ledere i virksomheter som anser kommunikasjon som vesentlig for egen resultatoppnåelse og et godt arbeidsmiljø.


Hva
sitter man igjen med etter å ha deltatt på kurset?


Kurset består av 14 korte leksjoner hvor hver leksjon tar for seg en kommunikasjonsregelKurset vil gjøre deg mer oppmerksom på egen adferd og ditt handlingsrom knyttet til kommunikasjon, uenigheter og konflikter.

Eksempler på temaer: 

  • Forskjell på god og dårlig kommunikasjon 

  • Tydelig vs. utydelig kommunikasjon  

  • Hvordan ta ansvar i en konfliktsituasjon  

  • Hvordan unngå at en konflikt eskalerer


Hvordan gjennomføres kurset?


Kurset 
gjennomføres som digital læring, hvor kursdeltager får tilgang til en læringsportal der deltager selv styrer tid og tempo for gjennomføring. Undervisningen består ulike moduler, hvor deenkelte modul er bygget opp av flere videoleksjoner. Hver leksjon tar for seg en kommunikasjonsregel og deler nyttig informasjon og refleksjon knyttet til regelen.

 

Krav til forkunnskaper


Kurset har ingen krav til forkunnskaper

 

 ‍ 

KURSINFO

Tid: Ca. 30 min

Kurstype: Digitalt kurs

Passer for: Alle

Kursbevis: Nei

Spilles på: Laptop, Nettbrett, Mobil m.m

Bestill: Fyll inn skjemaet nederst på siden

 

 ‍ 

 ‍  ‍ 

Bestill kurs

Fyll inn skjemaet og gi gjerne beskjed om hvilket kurs og hvor mange ansatte du ønsker å bestille til. Vi vil ta kontakt med deg angående detaljer ved bestillingen.

banner_workboost

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?