Fysisk og mental førstehjelpspakke til hjemmekontoret

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
fysisk-og-mental-banner_epi

Fysisk og mental førstehjelpspakke til hjemmekontoret

Covid-19 har satt fart i nye og eksisterende trender i arbeidslivet. Blant annet er og blir hjemmekontor den nye normalen for mange, og flere arbeidsplasser vil utforske fleksible og hybride løsninger i tiden fremover. Det vil derfor fortsatt være viktig å vite hvordan du skaper et godt og effektivt arbeidsmiljø på hjemmekontoret nå som i fremtiden.

Nå kjører vi kampanjepris på våre mest populære kurs som tar for seg viktige temaer rundt fysisk og mental helse på hjemmekontoret!

Kurspakken inkluderer tilgang til:

  • Energipauser

  • Ergonomi på hjemmekontoret

  • God helse på hjemmekontoret


Pris og bestilling


Kurset kan kjøpes enten individuelt eller med gruppepris. Fyll inn skjemaet nederst på siden og gi gjerne beskjed om hvilket kurs og hvor mange ansatte du ønsker å bestille til. Vi vil deretter ta kontakt med deg rundt detaljer ved bestillingen.

Alle priser er ekskludert MVA. 

Pris førstehjelpspakka: kr 2990,- for 1 stk.

Kampanjepris pr bruker:

Bilde som viser gruppepris for kurs

 

Klikk på videoen under for å se mer av hva denne kurspakka inneholder:

Mer om kurset


Dette kurset er en ment som en verktøykasse for de som jobber mye på hjemmekontor. Denne kurspakken har som mål å gi deg en bred forståelse av noen av utfordringene ved hjemmekontor, praktiske tips for ergonomisk tilpasning av hjemmekontor, og tilgang til enkle og effektive fysiske øvelser.

Hvordan kan du sørge for en ergonomisk og helsefremmende arbeidsplass hjemme? Hva er de fysiske, psykiske og sosiale utfordringene ved hjemmekontor? Hvordan ivareta fysisk aktivitet i en ellers så stillesittende hverdag? Vi gir deg våre beste tips til hvordan du ivaretar din fysiske og mentale helse på hjemmekontoret.


Hvem
passer kurset for?


Alle som jobber på hjemmekontor. Noen av øvelsene i kurset ‘Energipauser’ kan være utfordrende om man har nedsatt funksjonsevne. Men pausen er nyttig, uansett funksjonsnivå.


Hva
sitter man igjen med etter å ha deltatt på kurset?


Etter å ha fullført dette kurset vil du sitte igjen med praktiske løsninger og kunnskap som kan hjelpe deg med å ivareta din fysiske og mentale helse på hjemmekontoret.

I denne kurspakken får du tre kurs for prisen av én. Temaene er:

  • God helse på hjemmekontor (30 minutter)

  • Ergonomi på hjemmekontoret (25 minutter

  • Energipauser (20 minutter)


Hvordan gjennomføres kurset?


Kurset gis som digital læring, og kursdeltager vil bli gitt tilgang til en læringsportal hvor kursdeltager selv styrer tid og tempo for gjennomføring. Leksjonene er videobaserte med utdypende tekster under.

 

Krav til forkunnskaper


Kurset har ingen krav til forkunnskaper

 

 ‍ 

KURSINFO

Tid:  75 minutter

Kurstype: Digitalt kurs

Passer for: Passer for: Alle som jobber på hjemmekontor

Kursbevis: Nei

Spilles på: Laptop, Nettbrett, Mobil m.m

Bestill: Fyll inn skjemaet nederst på siden

 

 ‍ 

 ‍  ‍ 

Bestill kurs

Fyll inn skjemaet og gi gjerne beskjed om hvilket kurs og hvor mange ansatte du ønsker å bestille til. Vi vil ta kontakt med deg angående detaljer ved bestillingen.

banner_workboost

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?