Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

Førstehjelpskurs for bedrifter

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Førstehjelpskurs for bedrifter

Skap en tryggere arbeidsplass med vårt grunnkurs i livreddende førstehjelp. Lær om temaer som hjerte- og lungeredning og om hvordan dere opptrer ved ulykker og lager gode varslingsrutiner. Vi tilbyr førstehjelpskurs fra alle våre lokalkontor og kan derfor skreddersy kurs der du er, med temaer som er viktige for akkurat din bedrift.

Mer om kurset

Avonova arrangerer bedriftsinterne kurs tilpasset din bedrift, eller felleskurs med deltakere fra flere bedrifter. Kurset kan avholdes både på norsk og på engelsk.

Våre førstehjelpskurs baseres på Norsk Førstehjelpsråds (NFR) prinsipper. Vårt mål at hver enkelt deltaker skal føle seg trygg på at han/hun behersker førstehjelpsteknikker godt etter å ha vært på kurs hos oss. Våre dyktige kursledere sørger for at alle i bedriften vet hva de gjør om ulykken først er ute.

Å jobbe forebyggende på denne måte, skaper ikke bare tryggere arbeidsplasser, rett førstehjelp til rett tid kan potensielt redde livet til dine arbeidstakere. 

Grunnkurs i førstehjelp: Lær om hjerte- og lungeredning, hvordan du opptrer på et skadested og hvordan du varsler om ulykker, både teori og praksis. Vi tilbyr også kurs i emner som er aktuelle for akkurat din bedrift, om du ønsker det.

Grunnkurs i førstehjelp finnes i flere forskjellige kategorier:

  • Førstehjelp (Basal hjerte-lunge redning (BHLR) - Grunnkurs
  • Førstehjelp og barn - Grunnkurs
  • Førstehjelp og strømulykker - Grunnkurs
  • Førstehjelp - Grunnkurs med Mini-Anne 

Fordypningskurs i førstehjelp: Avonova arrangerer også fordypningskurs i førstehjelp

  • Hjertestarterkurs (DHLR: Defibrillator hjerte-lunge redning)
  • Førstehjelp for industrivern – Utvidet kurs

Det utstedes kursbevis med deltakerliste til bedriftens internkontrollperm. Vi utsteder også deltakerbevis etter forespørsel.


Kurs i dine eller våre lokaler? Du bestemmer

Hvor passer det å arrangere førstehjelpskurset for dine ansatte? Vi er fleksible og kommer gjerne til din bedrift og arrangerer kurset hos dere. Vi holder også førstehjelpskurs i Avonovas lokaler eller andre egnede lokaler. Kontakt oss, så finner vi en løsning for deg.

teddy-teddy-bear-association-ill-42230

Hvor?

Våre førstehjelpskurs arrangeres av alle våre femtifem avdelinger over hele Norge, både internt i bedrifter og eventuelt som felleskurs for flere små bedrifter samtidig hvis det er ønskelig. 

Ta kontakt med din lokalavdeling, så skreddersyr vi et kurs som tar hensyn til akkurat din arbeidsplass sine utfordringer.

Alle våre avdelinger>>>

KONTAKT

Har du spørsmål om førstehjelpskurs? Send oss en melding, så hjelper vi deg med å finne en løsning som passer for din bedrift.

Jeg har spørsmål
photo-1541474312810-bb8e09e98be3

Kontakt oss

Spørsmål om førstehjelpskurs? Vi hjelper deg gjerne.

Fyll inn skjemaet, så tar en av våre dyktige kurskonsulenter kontakt. Sammen finner vi en kursform som passer for deg og dine medarbeidere.

Du kan også kontakte oss på kurs@avonova.no

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?