HMS-kurs og arbeidsmiljøkurs

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

HMS-kurs og arbeidsmiljøkurs

Avonova er godt etablert som Norges ledende leverandør av bedriftshelsetjenester, og har et bredt utvalg av åpne og bedriftsinterne kurs, innen tradisjonell HMS, ledelse, helse og livsstil og arbeidsmiljø, rettet mot ledere, HR-medarbeidere, verneombud, AMU-representanter og ansatte. Kursene bidrar til å sørge for at virksomheten holder seg innenfor Arbeidsmiljøloven og at overskudd, god helse bygges – både for de ansatte og bedriften.

Som en tilpasning til nåværende samfunnssituasjon, tilbyr vi nå kurs både i klasserom og som webkurs. Åpne kurs settes både opp på våre faste lokasjoner og som webinarer. For bedriftsinterne kurs tilbyr vi klasseromskurs og webinar etter kundens ønske. Klasseromskurs kan bli ombooket eller flyttet til webinar på kort varsel dersom smittesituasjonen på lokasjonen krever det.

Sjekk også ut våre gratis webinarer. 

Alle våre kurs

Ofte stilte spørsmål:

Kontakt oss

Avonova tilbyr bedriftsinterne, åpne og engelsk språklige kurs.

Dersom du legger igjen din e-post adresse vil en av våre kurskonsulenter kontakte deg. Sammen kan dere finne en kursform som vil passe for dine medarbeidere. Du kan også kontakte oss på kurs@avonova.no

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?