Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

Risikovurdering av hjemmekontoret

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Risikovurdering av hjemmekontoret

Har du risikovurdert dine ansattes bruk av hjemmekontor? Det er viktig for å skape et godt arbeidsmiljø og ivareta medarbeidernes helse. Les hvordan du kan gjøre dette på en god måte, og last ned en mal og et eksempel.

Mann som jobber på hjemmekontor og bør gjennomføre en risikovurdering

Vår erfaring tilsier at det mest hensiktsmessige virksomheter kan gjøre for å følge forskriftene som omhandler hjemmekontor, og sikre et godt arbeidsmiljø og ivaretagelse av medarbeideres helse også på hjemmekontoret, er å inkludere forhold ved hjemmekontor som et punkt i bedriftens HMS-risikovurdering.

De mest relevante problemstillinger er knyttet til ergonomi, selvledelse/fjernledelse, sosiale møtesteder og arbeidsutstyr.

Les mer: Slik lykkes du med et produktivt og trygt hjemmekontorAvonovas helse- og arbeidsmiljøeksperter har utarbeidet et eksempel på risikovurdering av forhold på hjemmekontor som kan danne et godt grunnlag for de fleste virksomheter i deres eget risikoarbeid. I tillegg har vi laget en mal som kan benyttes på eget grunnlag for risikovurdering generelt.


Klikk på knappen under for å laste ned eksempelet og malen for risikovurdering av hjemmekontor.

Last ned risikovurderingsmal for hjemmekontor

 

Dersom du ønsker at vi skal kontakte deg for bistand til risikovurdering eller andre tiltak rundt hjemmekontoret, kan du fylle ut skjemaet bak denne linken. 

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?