Kurs om god helse på hjemmekontoret

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Hvorfor er kunnskap om hjemmekontor viktig?

Mange opplever det å være pålagt hjemmekontor som vanskelig, andre liker det. Uansett er det viktig å ha kunnskap om hvordan man kan opprettholde en god helse på hjemmekontoret, og gi seg selv best mulig utgangspunkt for å trives i den nye hverdagen. 

Hvorfor kjøpe kurset?

Vi har god erfaring med rådgivning om hjemmekontor, både med fordeler og ulemper. På grunn av dette kan vi gi gode råd til dine ansatte om hva de kan gjøre for å opprettholde eller få en god helse på hjemmekontoret. 

Pris/Bestilling

Pris er 1790 kroner per person (eks. MVA), men kan også kjøpes for grupper med sterkt rabattert pakkepris. Kurset kan også fåes rabattert som del av en pakkeløsning med andre kurs. Kontakt oss i skjemaet nederst for bestilling.

Kurs om god helse på hjemmekontoret

En større bruk av hjemmekontor har gitt mye verdi til mange. Likevel har medaljen også en bakside. Tap av motivasjon, dårlig sinnsstemning, tap av produktivitet, ensomhet, uforutsigbarhet, og begrenset arbeidsplass er problemer det ofte rapporteres om som følge av hjemmekontor. Dette er gjentakende problemer som rapporteres i mange av bedriftene vi har bistått det siste året, noe som taler for et gjennomgående utfordring for majoriteten av virksomheter i dag.


Heldigvis er dette problemer man kan gjøre noe med, hvis man arbeider bevisst med det.

Med godt samarbeid mellom deg som arbeidsgiver og den ansatte, samt relativt enkle tiltak, kan du gi den ansatte et best mulig utgangspunkt for en god helse på hjemmekontoret.  

 Les mer om hverdagen med hjemmekontor her. 

 

Hva er kurset «God helse på hjemmekontoret»?


Avonovas fageksperter har god erfaring med bistand til rådgivning for overgangen til hjemmekontor over hele landet. Både med risikovurdering, psykisk støtte, og ergonomisk tilrettelegging på kontorplasser. I dette kurset deler vi våre erfaringer og tips til ansatte som er pålagt hjemmekontor om hvordan skape god helse på hjemmekontoret.

Har du ansatte på hjemmekontor er dette kurset midt i blinken!

I «God Helse på Hjemmekontoret» vil vi blant annet snakke om:

1) Fordelene og ulempene ved hjemmekontor.
Alle er forskjellige, og reaksjonen på hjemmekontor varierer fra person til person. Vi snakker om at det verken er galt å elske eller hate hjemmekontor.

2) Den ansattes ansvar:
Selv om du som arbeidsgiver er pliktig til å arbeide med det organisatoriske, og medvirkningen i tilretteleggingen for hjemmekontor, har også den ansatte et ansvar. Blant annet for å selv varsle leder om utfordringer eller behov for hjelp.

3) Konkrete råd og tips:
Vi deler konkrete råd den ansatte kan følge for å gjøre hverdagen med hjemmekontor både lettere og sunnere.

 

 Gjennomføring


Lengden på kurset er ca. 40 minutter, og er rettet mot ansatte som for tiden er på hjemmekontor. Kurset gjennomføres på bestilling, og av én av våre dyktige fysioterapauter. 


Bestilling kan gjøres i skjema nederst på siden.

 

Pris for kurs


Kurset kan kjøpes enten individuelt eller med pakkepris. Alle priser er oppgitt uten MVA. 

Pris for 1 person: 1790 kroner.

Pakkepris :

Pakkepriser for webinar om worklife balance (et balansert arbeidsliv)

Kontakt oss

Om du ønsker å bestille eller vite mer om tjenesten kan du fylle ut dette skjemaet

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?