Meld skade her

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Meld skade her

Her kan du raskt og enkelt rapportere om skade eller uhelse for en ansatt. Normalt er det leder, HR eller veileder som rapporterer til Avonovas helseforsikring. Sjekk vilkårene dine eller snakk med representanten/kontakten din hvis du er usikker.

(Skjema)

Hva skjer nå?

Avonova kontakter den ansatte for å få mer informasjon om saken. Dette gjøres ved å sende en SMS med en lenke til Avonovas kravrapport til den ansatte.

Når et krav fra den ansatte er fremmet, foretar våre saksbehandlere en vurdering av saken. Denne vurderingen finner vanligvis sted innen 24 timer (kontortid) fra det tidspunktet varselet ble sendt til oss.

Noen ganger må vi innhente tilleggsinformasjon fra arbeidsgivere og tidligere helseinstitusjoner med samtykke fra den ansatte.

 

Direkte registrering

Hvis din bedrift har tegnet Avonovas helseforsikring med den forutsetning at du som ansatt selv kan rapportere skaden, må du bruke denne lenken >>> 

Vær oppmerksom på at Avonova ikke behandler saker som mottas via direkte varsel hvis din bedrift har tegnet helseforsikring med den forutsetning at varselet må skje via leder / HR / veileder.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?