Bli kunde: kontakt oss for en uforpliktende prat

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Bli kunde: kontakt oss for en uforpliktende prat

Avonova har en unik tverrfaglig kompetanse innen helse, arbeidsmiljø og HMS. I samarbeid med dere ønsker vi å skape sunne og trygge arbeidsmiljø rundt i landet, med friske og motiverte ansatte, og dermed høyere produktivitet og bedre resultater for deres virksomhet.

Vi leverer alle bedriftshelsetjenester som er lovpålagte etter Arbeidsmiljøloven, i tillegg til mange tjenester innen leder- og organisasjonsutvikling, medarbeiderhelse og rehabilitering. Tjenestene våre kan leveres uansett hvilken type virksomhet du er i, liten eller stor, og offentlig eller privat. Hjelpen vi tilbyr blir også tilpasset din virksomhets spesifikke mål, behov og utfordringer. Avonova er også landsdekkende med mer enn 50 kontorer, og 550 ansatte spredt over hele landet.

Vil du høre mer om hva vi kan bidra med i din bedrift, eller har du en spesifikk utfordring du behøver hjelp med? Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat!

Snakk med oss om din bedrift

Fyll inn kontaktskjemaet under og en av våre rådgivere vil ta kontakt for å finne ut av hvordan Avonova kan hjelpe din bedrift.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?