Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

Tverrfaglig workshop (web): Organisasjonspsykologer, advokater, økonomirådgivere

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
2000x500-stamina-ligl-thevit

Tverrfaglig workshop (web): Organisasjonspsykologer, advokater, økonomirådgivere

Mange virksomheter trenger i dagens situasjon å ta kritiske beslutninger raskt. Vårt tverrfaglige ekspertpanel bestående av organisasjonspsykologer, advokater og økonomirådgivere bistår dere med å se helhetlige muligheter og konsekvenser.

Mange ledere må nå foreta kritiske beslutninger på svært kort tid uten normalt beslutningsunderlag. For å sikre virksomhetens videre eksistens må enhver avgjørelse bestå av en samlet vurdering av både økonomi, HR og juridiske forhold. De færreste har vært forberedt på dette, og behovet for rask og stødig ledelse er skrikende. Mange har derfor behov for støtte til å ta disse beslutningene.

Avonova (Organisasjonspsykologer), LIGL advokater (juridisk) og TheVIT (regnskap/økonomirådgivning) har derfor i samarbeid utviklet en serie med digitale workshops som rettes mot enkeltstående kunder.

Samarbeidet gir deg tilgang til et panel av eksperter med sammensatt kompetanse som hjelper deg med å løse dine konkrete utfordringer innenfor fortrolige rammer.

Workshopene tilrettelegges via digitale kanaler for en konkret gjennomgang av tema tilpasset dine behov. Du kan enten velge tema fra vår meny, eller vi kan foreta en gjennomgang av andre tema du heller ønsker belyst.

Vil du vite mer om hvordan våre tverrfaglige eksperter kan bistå din virksomhet?
Kontakt Avonovas organisasjonpsykologer på mail eller telefon: 4000 5896

Se under for nærmere oversikt over aktuelle tema:

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?