Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

Dette er Avonova Clinic

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Helseoppfølging

Vi tilbyr individtilpasset helseoppfølging

Allmennmedisin

Vi tilbyr legekonsultasjoner og utfører enkle medisinske prosedyrer

Sertifisering + reise

Vi bistår ansatte med nødvendige helseattester og reisevaksiner/råd-givning

 

Dette er Avonova Clinic

Avonova Clinic er en «one-stop-shop» for alt av helserelaterte tjenester til bedrifter og ansatte – fra resepter til helseforsikring. Vårt mål er å sørge for at dine ansatte er friske, presterer på et høyt nivå og blir ivaretatt.

Vi er en del av Avonova Helse som er Norges største bedriftshelsetjeneste. Vi har unik tilgang på fagressurser og eksperter ved behov. Det skal være enkelt å bruke oss og kundes behov skal løses raskt.

 

Helsehjulet:


Bred ekspertise og helhetlig tilnærming til helse er vårt kjennetegn. Vi tenker på helsen din som et hjul – sammensatt av 8 helsedomener:

• Søvn: Vi bruker en tredjedel av livet vårt til å sove
• Genetikk: Arvematerialet ditt er medfødt, men kan påvirkes av miljøfaktorer
• Ernæring: Du blir hva du spiser
• Følelser: Hvilke tanker og følelser som dukker opp i hodet har vi ofte lite kontroll over, men selvregulering er trenbart.
• Relasjoner: Mennesket er et sosialt vesen og våre relasjoner påvirker helsen vår i stor grad.
• Trening: Menneskekroppen er skapt for å være i bevegelse.
• Aktivitet: Da mennesket ble til fantes bare natur. Vi har medfødte behov for å være i kontakt med natur.
• Risiko: Vi omgir oss til enhver tid av mange risikofaktorer som påvirker helsen vår.

 

 

Våre tjenester


Vi har et modul- og abonnementsbasert tilbud for våre tjenester. Alle har ikke behov for alt og derfor skal du heller ikke betale for noe du ikke trenger. Våre abonnement er tilpasset forskjellige behov – fra tradisjonelle helsetjenester til en komplett helsepartner.

Uavhengig av løsning skal du oppleve et kundeforhold som er enkelt, trygt, personlig og sømløst. Vi setter kunde og pasient i førersete når vi former fremtidens helsetjenester.

logo-idemitsu-kunde

"Vi bruker Avonova Clinic, til helsesjekker for våre ansatte og familiemedlemmer. Samarbeidet med våre kontaktpersoner er veldig bra. Det er gode rutiner på Clinic. Vi hadde en gjennomgang «lunch and learn» med de ansatte sammen med lege Eigil Gulliksen og det var fruktbart for oss og gav mer innsikt i selve helsekontrollen."

-Idemitsu petroleum, Oljeselskap, Lilly Gro Aarvik. Kunde siden 2012

bergvall-logo

"Vi bruker primært Avonova Clinic, til helsekontroller. Mange av oss er i tillegg innom flere ganger i året på legekonsultasjoner. Det er utrolig godt å alltid bli møtt av hyggelig humør hos helsesekretærene. Clinic gir alltid god oppfølging og time på meget kort tid. Legene er behagelige å snakke med."

-Bergvall Marine Forsikringsforvaltning, Stein Heimlie. Kunde siden 2009

Kontakt oss

Ring oss på 932 03 850, send e-post til ac@avonova.no, eller fyll ut skjemaet under for mer informasjon så kontakter Avonova Clinic deg for en uforpliktende prat og et godt tilbud.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?