Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

Avonova Clinic

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Vi bruker primært Avonova Clinic, til helsekontroller. Mange av oss er i tillegg innom flere ganger i året på legekonsultasjoner. Det er utrolig godt å alltid bli møtt av hyggelig humør hos helsesekretærene. Avonova Clinic gir alltid god oppfølging og time på meget kort tid. Legene er behagelige å snakke med.

-Bergvall Marine Forsikringsforvaltning, Stein Heimlie

VISSTE DU AT..?

En god helsesjekk kan avverge sykefravær, produktivitetstap og tap av livskvalitet.

Kontakt meg for en prat

SAMMEN KAN VI SKAPE OVERSKUDD I DIN BEDRIFT!

Avonova Clinic

Avonova Clinic er bedriftshelsetjeneste og allmenlegekontor i Oslo for deg som forventer høy kvalitet, personlig service og rask tilgjengelighet. Vårt fokus er å finne gode løsninger som tjener den ansatte – og bedriften. Vi har bred kompetanse og tilbyr en rekke tjenester som helsekontroller, allmennlege konsultasjon ved sykdom, sertifisering (herunder flymedisin, sjøfartsmedisin, dykkermedisin og andre yrkesrelaterte sertifiseringer), enklere kirurgiske inngrep, livstil- og helsefremmende tiltak, reisemedisin og vaksinasjon, systematisk HMS-arbeid (ergonomi, risikokartlegging/avhengighet (AKAN) mm) og kurs (førstehjelp, ergonomi, røykavvenning mm).

Åpningstider i dag

Åpent: *

Adresse

Vi bruker primært Avonova, Bryggeklinikken, til helsekontroller. Mange av oss er i tillegg innom flere ganger i året på legekonsultasjoner. Det er utrolig godt å alltid bli møtt av hyggelig humør hos helsesekretærene. Bryggeklinikken gir alltid god oppfølging og time på meget kort tid. Legene er behagelige å snakke med.

-Bergvall Marine Forsikringsforvaltning, Stein Heimlie. Kunde siden 2009

Vi bruker Avonova Bryggeklinikken, til helsesjekker for våre ansatte og familiemedlemmer. Samarbeidet med våre kontaktpersoner er veldig bra. Det er gode rutiner på Bryggeklinikken. Vi hadde en gjennomgang «lunch and learn» med de ansatte sammen med lege Eigil Gulliksen og det var fruktbart for oss og gav mer innsikt i selve helsekontrollen.

-Idemitsu petroleum, Oljeselskap, Lilly Gro Aarvik. Kunde siden 2012

Kontakt oss:

Lege, spesialist arbeidsmedisin Daglig leder Avonova Clinic
Lege, spesialist arbeidsmedisin Daglig leder Avonova Clinic

Eigil Gulliksen

Avonova Clinic

918 13 570

Hvordan kan vi hjelpe deg? Ta kontakt med oss for en prat. Sammen kan vi skape verdi for din bedrift!

Ta kontakt med oss for en prat.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?