Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

Sara Uggelberg ny CFO for Avonova Group

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
1220x500-sara-uggelberg

Sara Uggelberg ny CFO for Avonova Group

Avonova styrker sin konsernledelse ytterligere, med ansettelse av Sara Jinnerot Uggelberg som ny Chief Financial Officer.

Sara Uggelberg tiltrådte 17. august 2020 som ny CFO i Avonova Group.

De siste 20 årene har Sara jobbet innen internasjonale og skandinaviske konsern og kommer nå senest fra rollen som CFO innen Aleriskonsernet. Før det var Sara gjennom 11 år i SAS i flere ulike roller innen finans, de fire siste årene som finansdirektør.

- Å få være del av en virksomhet som bidrar til at organisasjoner har friske og motiverte medarbeidere, gjør meg stolt. Det potensialet som finnes og den utviklingen som pågår på bedriftshelseområdet og i Avonova, opplever jeg som svært relevant og viktig arbeid. Jeg har bred og dyp kunnskap innen endringsarbeid og med min finansielle bakgrunn gleder jeg meg til å kunne støtte og utvikle virksomheten, side om side med Avonovas kompetente og engasjerte medarbeidere, slik at vi skaper enda større verdi hos kunder og fremtidige kunder, sier Sara Jinnerot Uggelberg

- I Sara får vi en CFO som i tillegg til å ha lang og bred erfaring med finansiell ledelse i ulike typer organisasjoner også er en erfaren og dyktig endringsleder, med et stort og brennende engasjement for mennesker, helse og endringsarbeid. Jeg gleder meg stort over at Sara nå er med oss, og verdsetter henne stort som sparringspartner, rådgiver og lederkollega, sier Max van Eijk, CEO i Avonova Group.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?