Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

Pia Geivald ny CPO for Avonova

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
1220x500-pia-hr

Pia Geivald ny CPO for Avonova

Avonova fortsetter å styrke ledergruppen med Pia Geivald som 2. november gikk inn i stillingen som CPO (Chief People Officer) for Avonova Sverige og Norge.

Pia Geivald har i mange år jobbet med forretningsorientert, strategisk HR og har solid erfaring innen verdibasert arbeid, kulturbygging, ledelse og endringsprosesser. Senest kommer Pia fra AniCura AB, hvor hun har vært People and Organization (HR) Manager for den svenske virksomheten. Før det var hun Professional Development Director i McKinsey & Company i Norden.

Øverst på agendaen er en ambisjon om å bidra til å skape en attraktiv arbeidsplass for å både beholde og fortsette å tiltrekke nye talentfulle kolleger, samt bygge videre på det sterke og unike engasjementet som allerede eksisterer blant Avonovas ansatte og ledere.

 - Jeg er veldig glad for å ønske Pia Geivald, vår nye Chief People Officer (CPO), velkommen til Avonova. I tillegg til en meget relevant erfaring, har Pia en unik mellommenneskelig evne og et engasjement for forretnings- og organisasjonsutvikling, sier Max van Eijk, administrerende direktør i Avonova Group.

 - Det blir spennende å være med på å bygge Nordens beste og mest moderne bedriftshelsetjeneste for våre kunder - og skape betingelser for utvikling, motivasjon og stolthet over å være en del av Avonova, sier Pia Geivald.

Pia vil være en del av ledergruppen og ansvarlig for HR på konsernnivå. Hun overtok som CPO 2. november 2020 og vil ha Stockholm som sitt hovedsted med turer til Norge så snart som mulig.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?