Oscar Edholm ny CDO i Avonova

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Oscar Edholm ny CDO i Avonova

Avonova fortsetter å styrke ledergruppen med Oscar Edholm som fra 1. september 2021 begynner som ny CDO (Chief Digital Officer) for Avonova Group.

Oscar Edholm begynner som ny CDO i Avonova Group

Oscar har i mange år jobbet med kundesentrert og datadrevet digitalisering og har solid erfaring innen tjenestedesign, digital transformasjon, ledelse og endringsledelse. Oscar kommer til Avonova fra WSP AB hvor han har vært CIO for Norden og Europa. Tidligere har han vært CDO og CIO hos Ramirent og Nordic Choice Hotels.

Øverst på agendaen for Avonovas nye CDO er det å fortsette å utvide og gjøre enklere tilgjengelig vårt allerede brede utvalg av tjenester, og sikre at eksisterende og nye kunder på enklere vis får dra nytte av Avonovas kompetanse og tjenester, både digitalt og fysisk.

Med sin brede erfaring fra digitalisering i flere bransjer, hans solide lederevner og hans engasjement for helse, er jeg overbevist om at Oscar er den rette personen til å lede Avonovas digitaliseringsreise, sier Max van Eijk, administrerende direktør i Avonova Group.

- Å være en del av å skape Nordens og kanskje verdens beste bedriftshelseaktør gjennom de rette verktøyene og tjenestene for både våre ansatte og våre kunder, er en utrolig spennende utfordring og en stor motivasjon for meg, sier Oscar Edholm.

Oscar vil være en del av konsernets ledergruppe og ansvarlig for digitalisering og IT på konsernnivå. Han overtar som CDO 1. september 2021 og vil ha Stockholm som sitt hovedsete, med turer til Norge så snart som mulig og på regelmessig basis.

Avonova Group er Nordens største bedriftshelseaktør, med 16 000 bedriftskunder og 1300 ansatte i Norge og Sverige. Konsernet eies av Norvestor og hadde i 2020 en omsetning på 1 354 MNOK.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?