Stamina Helse blir Avonova Norge. Les mer her.

Kenneth Dalquist Valbøll ny kommersiell direktør i Avonova Group

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
1220x500-toppbanner-kenneth

Kenneth Dalquist Valbøll ny kommersiell direktør i Avonova Group

Kenneth vil lede konsernets kommersielle virksomhet, med fokus på å styrke Avonovas posisjon i Norge og Sverige, bygge sterke relasjoner til kunder og markedet, tilpasse og utvikle konsernets tjenestetilbud, og videreutvikle salg og markedsarbeidet.

Valbøll kommer fra rollen som kommersiell direktør i Lindorff. Han har bred ledererfaring både nasjonalt og internasjonalt fra Telia, Nordea og Verizon, med både strategisk og operativ ledelse innenfor salg og markedsføring, forretningsutvikling, digitalisering og HR. Valbøll som ny CCO i Avonova Group få ansvaret for markedsføring, salg, forretningsutvikling og kommunikasjon.

- Jeg er ikke i tvil om at den pågående pandemien permanent kommer til å endre på måten vi jobber og leder. En slik endring krever økt investering i både god fysisk og psykisk helse på arbeidsplassen, samtidig som det stiller økte krav til den enkelte leder i forhold til fjernledelse og daglig oppfølging av medarbeidere, sier Kenneth Valbøll.

- Avonova har et veldig sterkt samfunnsmessig purpose, et sterk merkevarenavn og en solid posisjon i markedet. Jeg er veldig begeistret for den muligheten jeg har fått for å være med på den endringsreisen selskapet har påbegynt, og jeg ser virkelig frem mot å lede arbeidet med å videreutvikle Avonovas markedsposisjon, sier Valbøll.

Konserndirektør Max Van Eijk er svært fornøyd med at Kenneth Valbøll nå trer inn i rollen som kommersiell direktør for Avonova Group.

- Kenneth har erfaring fra mange av de områdene som for oss blir svært viktige i tiden som kommer. Både nasjonalt og internasjonalt har han jobbet med å profesjonalisere og modernisere både tjenester og løsninger, og tilnærming til marked og kunder. Vi har en enorm kompetanse som må videreforedles til å skape enda mer verdi for enda flere virksomheter. Helse og arbeidsmiljø står sterkere på agendaen til nordiske virksomheter enn noen gang før, og dagens arbeidslivsutfordringer krever i stor grad ekspertbistand. Den skal virksomheter i Norge og Sverige få fra oss. Kenneth blir viktig for å sikre at vi møter kunder og markedet med riktige tjenester og løsninger, levert på en måte som møter forventninger og skaper mest mulig verdi for kundene, sier Max van Eijk.

Kenneth Valbøll tiltrer rollen som kommersiell direktør 1. november.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?